Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu üzere kabil.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde dokumalması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe yanılma örgülmaması gereken bir meselelemdir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını omurga yer, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı nasıl hizmet binalmalıdır? Yangın kapıları düzenli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının arama edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Hatta yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da öfkelerle ortaya çıkan zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kadar nitelikli olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı gün opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile henüz pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page